Onder Hypnose Opleidingen, Masterclasses & Trainingen:

De laatste jaren heb ik met grote regelmaat lezingen over hypnose in het algemeen, de inzet van hypnose bij specifieke aandoeningen en groepstrainingen Hartcoherentie en Zelfhypnose gegeven.

Het is daarbij meer dan eens voorgekomen dat me aan het eind van een lezing werd gevraagd: "Waarom zet je de inhoud van je lezingen niet om in opleidingen en Masterclasses? Wat kun jij helder uitleggen! Je zou een opleidingsinstituut moeten beginnen, lesgeven is je op het lijf geschreven”.

Tja, waarom zou ik geen opleidingsinstituut oprichten en alles wat ik ontwikkeld heb voor accreditatie bij een onafhankelijke instantie aanbieden ... Ik heb door de combinatie van mijn opleidingen niet alleen veel vakkennis, mijn praktijkervaring liegt er na 16 jaar cliënten begeleiden natuurlijk ook niet om... Daarbij voel ik me als een vis in het water als ik voor een groep geïnteresseerde, leergierige, enthousiast mensen sta om mijn kennis over te dragen. Het geeft me energie én ik krijg van cursisten die ik heb opgeleid hele positieve feedback ...

Het heeft een poosje geduurd voordat ik de koe bij de hoorns vatte maar als kind uit een familie van docenten kruipt het bloed toch waar het niet gaan kan.

Ik kijk er dan ook niet alleen naar uit je bij een van de trainingen Zelfhypnose en/of Hartcoherentie te ontmoeten, ik leer je als docent Noord Nederland van het toonaangevende opleidingsinstituur HypnoWorld met net zoveel passie het prachtige vak van Directe Hypnose.

Wil je je na je opleiding specialiseren? Dan zijn de Hbo-geaccrediteerde opleidingen, masterclasses en trainingen van Onder Hypnose Opleidingen precies dat wat je zoekt! Bij Onder Hypnose Opleidingen ben je ervan verzekerd dat je in een veilige leeromgeving zowel in theorie als in praktijk gedegen wordt opgeleid tot een ware professional.

Als Hypnotherapeut en zeker als specialist heb je anderen écht iets te bieden! Je hebt met Directe Hypnose een parel in handen waarmee je klachten significant kunt verminderen of zelfs wegnemen. Het maakt daarbij niet uit of de klacht van je cliënt fysiek, mentaal en/of emotioneel is.

Ik hoop je dan ook gauw bij een van de opleidingsdagen, een Masterclass of training te ontmoeten.
Onder Hypnose Opleidingen is een
GAT Register Opleidingen (GRO)
erkende opleider.


Ontwerp, teksten en realisatie Janine Alting - Copyright 2018 Onder Hypnose