Onder Hypnose Opleidingen, Masterclasses & Trainingen:

De laatste jaren heb ik met grote regelmaat lezingen over hypnose in het algemeen, de inzet van hypnose bij specifieke aandoeningen en groepstrainingen Ademwerk/Hartcoherentie en Zelfhypnose gegeven.

Het is daarbij meer dan eens voorgekomen dat me aan het eind van een lezing werd gevraagd: "Waarom zet je de inhoud van je lezingen niet om in opleidingen en Masterclasses? Wat kun jij helder uitleggen! Je zou een opleidingsinstituut moeten beginnen, lesgeven is je op het lijf geschreven”.

Tja, waarom zou ik geen opleidingsinstituut oprichten en alles wat ik ontwikkeld heb voor accreditatie aanbieden ... Ik heb door de combinatie van mijn opleidingen niet alleen veel vakkennis, mijn praktijkervaring liegt er na 15 jaar cliënten begeleiden natuurlijk ook niet om.

Het heeft een poosje geduurd voordat ik de koe bij de hoorns vatte en ik het opleidingsinstituut Onder Hypnose Opleidingen, Masterclasses & Trainingen oprichtte maar als kind uit een familie van docenten kruipt het bloed toch waar het niet gaan kan.

Ik kijk er niet alleen naar uit je bij een van de trainingen Zelfhypnose en/of Ademwerk/Hartcoherentie te ontmoeten, ik leer je met net zoveel passie het prachtige vak van directe hypnose. Als Hypnotherapeut heb je anderen écht iets te bieden! Je hebt met directe hypnose een parel in handen waarmee je klachten significant kunt verminderen of zelfs wegnemen. Het maakt daarbij niet uit of de klacht van je cliënt fysiek, mentaal en/of emotioneel is.

Pas je al hynose toe in uw huidige functie, ben je Hypnotherapeut en wil je je specialiseren? Dan zorgen de Masterclasses ervoor dat je nóg beter in je werk wordt.

Ik hoop je dan ook gauw bij een van de opleidingsdagen, een Masterclass of training te ontmoeten.
Onder Hypnose Opleidingen, Masterclasses & Trainingen
is een GAT Register Opleidingen (GRO) erkende opleider.                                                            


Ontwerp, teksten en realisatie Janine Alting - Copyright 2018 Onder Hypnose