Intensieve Eendaagse Groepstraining Zelfhypnose:

De naam zegt het al. De eendaagse groepstraining zelfhypnose is een intensieve training. U leert in één dag niet alleen uzelf in een paar seconden naar een diepe trance (Somnambulisme) te brengen, ik leer u natuurlijk ook hoe u de hypnose beëindigt en hoe u op de dictafoon van uw mobiele telefoon directe suggesties in kunt spreken én aan welke voorwaarden deze suggesties moeten voldoen. Vervolgens kunt u tijdens een sessie zelfhypnose deze opname beluisteren. Aangezien uw onderbewustzijn in een diepe trance openstaat voor directe suggesties, zal uw onderbewustzijn de door u ingesproken suggesties accepteren waardoor het u met betrekking tot uw klacht of veranderwens nadien steeds beter zal gaan.


Tijdens de intensieve eendaagse training komt het volgende aan bod:

 • Wat is hypnose? Magie of een evidence based behandelmethode?

 • Wat is hypnose niet ...

 • Hoe gemakkelijk bent u onder hypnose te brengen? We doen een aantal oefeningen.

 • Een (eerste) kennismaking met hypnose middels een groepshypnosesessie.

 • Wat is zelfhypnose?

 • Bij welke klachten / veranderwensen kan zelfhypnose helpen?

 • U leert uzelf in een paar seconden naar een diepe trance (Somnambulisme) te brengen.

 • U hebt uzelf onder hypnose gebracht. En dan?

 • Hoe schrijft u uw eigen hypnosescript?

 • Aan welke voorwaarden moeten dit script en de daarin verwerkte directe suggesties voldoen?

 • Belemmerende overtuigingen.

 • Voorwaarden voor succes.


MP3-bestand en syllabus:

Na de training stuur ik u via We Transfer een opgenomen zelfhypnosesessie die uw vaardigheid uzelf onder hypnose te brengen versterkt. Voor het beste resultaat is het belangrijk dat u een week lang, iedere dag deze opname thuis beluistert. Na een week de zelfhypnosesessie beluisterd te hebben bent u goed in staat uzelf in een paar seconden onder hypnose te brengen. Daarbij kunt u in de syllabus die u na de training ontvangt, alle belangrijke informatie die nodig is voor succes op uw gemak nog eens nalezen.


Groepsgrootte en lestijden:

Om u de aandacht te geven die u verdient, wordt er enkel in kleine groepen van minimaal 4 tot maximaal 8 deelnemers getraind.
De training begint om 9.30 uur en duurt tot 17.00 uur. Hou er in de planning van de rest van uw dag rekening mee dat de training uit kan lopen. Het vroegtijdig de training verlaten raad ik zeker niet aan.


Data:

Kijk voor de data waarop de intensieve groepstraining wordt gegeven in de activiteitenagenda.


Aanmelding:

U kunt zich uitsluitend schriftelijk voor de intensieve eendaagse training aanmelden. Om het u gemakkelijk te maken kunt u het inschrijfformulier invullen en meteen versturen. Uw aanmelding wordt dan zo spoedig mogelijk (in volgorde van binnenkomst) in behandeling genomen.


Kosten en betaling:

De kosten voor de intensieve eendaagse training zelfhypnose bedragen € 225,-. Dit bedrag is inclusief koffie, thee, versnaperingen, een lunch, het MP3-bestand en de syllabus.

Nadat uw aanmelding is verwerkt stuur ik u per e-mail een factuur. Onder Hypnose hanteert de betalingsvoorwaarden van MediCAS zoals gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel en Fabrieken te Breda onder nummer 20107395. De betalingstermijn is 14 dagen na dagtekening van de factuur.

Ligt uw aanmelding binnen 14 dagen van de training? Dan dient uw betaling uiterlijk 3 werkdagen vóór de trainingsdatum bijgeschreven te zijn.

Groepstrainingen komen naar alle waarschijnlijkheid niet in aanmerking voor vergoeding vanuit het aanvullende pakket bij uw Zorgverzekeraar. Toch doet u er goed aan dit zelf na te vragen.


Annuleringsvoorwaarden:

Bent u onverhoopt verhinderd de training bij te wonen? Tot 14 dagen voor de training kunt u uw deelname kosteloos annuleren. Annuleert u uw training binnen 14 dagen en een week voor de training? Dan wordt € 50,- administratiekosten in rekening gebracht. Bij annulering binnen een week voor de training wordt de helft van het verschuldigde bedrag in rekening gebracht.

Net als uw aanmelding kunt u de training uitsluitend schriftelijk annuleren. Gebruikt u hiervoor het contactformulier of stuur een e-mail naar onderhypnose@outlook.com.


Op het moment dat u zich voor de training aanmeldt, treden alle bovengenoemde voorwaarden automatisch in werking.

Ontwerp, teksten en realisatie Janine Alting - Copyright 2018 Onder Hypnose