Slanker! - het keuzemenu:

De hypnosesessie Slanker!

De hypnosesessie Slanker! heeft als effect dat je onderbewustzijn dusdanig wordt beïnvloed dat je stofwisseling en vetverbranding worden geoptimaliseerd. Je gevoel van honger en eetlust wordt geremd en je plezier en motivatie om te bewegen worden verhoogd. Daarnaast zullen negatieve gedachten en/of belemmerende overtuigingen met betrekking tot bijvoorbeeld je genetische aanleg sterk verminderen of verdwijnen.

Mocht je niet eerder in hypnose zijn geweest, dan adviseer ik je eerst een sessie te ondergaan waarin ik je "alleen" naar een diepe trance begeleid. Dit zal de hypnosesessie Slanker! zeker ten goede komen. Want - zoals je hebt kunnen lezen - het veranderwerk kan pas beginnen wanneer je een diepe trance (Somnambulisme) hebt bereikt.

Niet iedereen is even gemakkelijk in hypnose te brengen. Het zou dan ook jammer zijn als je tijdens de hypnosesessie Slanker! niet de juiste trancediepte bereikt waardoor het effect van de sessie vermindert of dat ik (in het slechtste geval) niet aan het veranderwerk kan beginnen.


Intake, differentiaal diagnostische test en onderzoek naar voedingstekorten:

Tijdens een uitgebreide intake wordt eerst je huidige situatie in kaart gebracht. We bepalen je: lengte, huidige gewicht, vetpercentage, vochtpercentage, visceraal vet (vet rond je organen), spiermassa, botmassa, doelgewicht, BMI, BMR (je verbranding in rust), een voor jou gezond gewicht, je bloeddruk, hartslag in rust, je bloedsuikerspiegel en middelomvang.

Vervolgens neem ik een zogeheten differentiaal diagnostische test af. Tijdens deze test vraag ik je uit over de uiteenlopende klachten/verschijnselen die bij Hyperinsulinemie (het voorstadium van Diabetes type 2), een koolhydraatverslaving, een traag werkende schildklier, een verlaagde verbranding, een verminderd verzadigingsgevoel, de menopauze bij vrouwen, de andropauze bij mannen, slaapstoornissen en stress optreden. Aan het eind van de test maak ik een kansberekening welke hormonale stoornis ten grondslag van jouw overgewicht kan liggen. Daarbij geef ik je een prognose welke stoornis je op termijn kunt ontwikkelen als je alles bij het oude laat.

We sluiten af met een onderzoek naar eventuele voedingstekorten. Mocht bij jou een voedingstekort aan het licht komen, dan geef ik je een advies welke voedingssupplementen niet alleen je gezondheid maar ook je mogelijkheid af te vallen ten goede komen.


Minicursus gezonde, eiwitrijke en koolhydraatarme voeding:

Tijdens deze minicursus deel ik al mijn kennis met betrekking tot het aannemen van een gezonde, eiwitrijke en koolhydraatarme voedingsgewoonte met je. Vanzelfsprekend voorzie ik je van recepten zodat je van iedere maaltijd een feestje kunt maken.


Gepersonaliseerde hypnosesessie(s):

Kies je ervoor om met behulp van hypnose los te komen van storende mentale/emotionele factoren, een verslaving of andere ongezonde gewoonte? Dan schrijf ik een persoonlijk hypnosescript voor je.

Ontwerp, teksten en realisatie Janine Alting - Copyright 2018 Onder Hypnose