De drie pakketten; Brons, Zilver en Goud:

Pakket Brons:
Heeft u voldoende kennis over gezonde, eiwitrijke en koolhydraatarme voeding of bent u onder behandeling van een diëtiste? Dan is pakket Brons een goede keus. Het te doorlopen traject omvat 4 sessies. Ik leg u kort uit wat u tijdens deze sessies kunt verwachten.


Sessie 1 is de eigenlijke intake waarin ik eerst informatie verzamel. Deze sessie staat ook in het teken van een (eerste) kennismaking met hypnose. Ik neem u - in een diepe trance - mee naar een virtuele kliniek waar een pre-operatief onderzoek plaatsvindt.

Sessie 2 staat in het teken van uw hypnotische, virtuele operatieve ingreep waarbij de maagband wordt geplaatst.

In sessie 3 wordt de geplaatste maagband (onder hypnose) in de virtuele kliniek bijgesteld.

Tijdens sessie 4 begeleid ik u voor de laatste keer binnen de praktijk naar een diepe trance. Het doel van deze sessie is dat ik uw onderbewustzijn zo beïnvloed, dat het proces van afvallen ook na beëindiging van het traject doorgaat. Daarbij krijgt u een MP3-bestand mee met daarop een in een professionele studio opgenomen hypnosesessie die u minimaal een maand lang (en het liefst langer), iedere dag beluistert.

Het traject wordt pas een half jaar na uw startdatum beëindigd. Ik nodig u dan uit voor een laatste weegmoment.Pakket Zilver:

Heeft u weinig of geen kennis over gezonde, eiwitrijke en koolhydraatarme voeding? Dan is voor u pakket Zilver een betere keus dan pakket Brons. Het te doorlopen traject van pakket Zilver omvat 5 sessies. Ik leg ook nu kort uit wat u tijdens deze sessies kunt verwachten.


Sessie 1 bestaat uit een intake waarin ik eerst (net als bij pakket brons) informatie verzamel. Daarna deel ik mijn kennis met betrekking tot het aannemen van een gezonde, eiwitrijke en koolhydraatarme voedingsgewoonte met u. Vanzelfsprekend voorzie ik u van recepten zodat u van iedere maaltijd een feestje kunt maken.

Sessie 2 staat in het teken van een (eerste) kennismaking met hypnose. Ik neem u - in een diepe trance - mee naar een virtuele kliniek waar een pre-operatief onderzoek plaatsvindt.

Sessie 3 staat in het teken van uw hypnotische, virtuele operatieve ingreep waarbij de maagband wordt geplaatst.

In sessie 4 wordt de geplaatste maagband (onder hypnose) in de virtuele kliniek bijgesteld.

Tijdens sessie 5 begeleid ik u voor de laatste keer binnen de praktijk naar een diepe trance. Het doel van deze sessie is dat ik uw onderbewustzijn zo beïnvloed, dat het proces van afvallen ook na beëindiging van het traject doorgaat. Daarbij krijgt u een MP3-bestand mee met daarop een in een professionele studio opgenomen hypnosesessie die u minimaal een maand lang (en het liefst langer), iedere dag beluistert.

Het traject wordt pas een half jaar na uw startdatum beëindigd. Ik nodig u dan uit voor een laatste weegmoment.Pakket Goud:
Gaat u voor het beste van het beste? Kies dan voor pakket Goud. Het te doorlopen traject van pakket Goud omvat 6 sessies. Een korte uitleg over wat u van dit pakket kunt verwachten:

Sessie 1 bestaat uit een intake waarin ik eerst informatie verzamel. Daarna deel ik mijn kennis met betrekking tot het aannemen van een gezonde, eiwitrijke en koolhydraatarme voedingsgewoonte met u. Vanzelfsprekend voorzie ik u van recepten zodat u van iedere maaltijd een feestje kunt maken.

Sessie 2 staat in het teken van een (eerste) kennismaking met hypnose. Ik neem u - in een diepe trance - mee naar een virtuele kliniek waar een pre-operatief onderzoek plaatsvindt.

Sessie 3 staat in het teken van uw hypnotische, virtuele operatieve ingreep waarbij de maagband wordt geplaatst.

In sessie 4 wordt de geplaatste maagband (onder hypnose) in de virtuele kliniek bijgesteld.

Tijdens sessie 5 begeleid ik u nog een keer naar een diepe trance. Het doel van deze sessie is dat ik uw onderbewustzijn zo beïnvloed, dat het proces van afvallen ook na beëindiging van het traject doorgaat. Daarbij krijgt u een MP3-bestand mee met daarop een in een professionele studio opgenomen hypnosesessie die u minimaal een maand lang (en het liefst langer), iedere dag beluistert.

Sessie 6 wordt een half jaar na sessie 5 gepland. U hebt (als u zich in de periode tussen sessie 5 en 6 onverkort aan mijn adviezen hebt gehouden) ongetwijfeld al aardig wat gewicht verloren of u hebt het doelgewicht dat we tijdens de eerste sessie hebben bepaald, bereikt. Een week voor de geplande sessie neem ik contact met u op. Tijdens dit gesprek nemen we natuurlijk uw successen door maar we besteden vooral tijd aan het bespreken van eventuele ruwe randjes of veranderwensen. U kunt hierbij denken aan het maar moeilijk los kunnen komen van een bepaalde gewoonte. Wellicht is er een specifiek voedingsmiddel dat een onweerstaanbare aantrekkingskracht op u houdt. Met de informatie uit het gesprek schrijf ik een persoonlijk script voor u. Dit script is leidend voor de hypnosesessie die pakket Goud completeert.

Het traject wordt pas een half jaar na de zesde sessie beëindigd. Ik nodig u dan uit voor een laatste weegmoment.

Ontwerp, teksten en realisatie Janine Alting - Copyright 2018 Onder Hypnose